«Ζήτησε χρόνο ο Μπεργκ από τον Ολυμπιακό»

«Ζήτησε χρόνο ο Μπεργκ από τον Ολυμπιακό»
Δημοσιεύτηκε στις 04/06/2019    

Θέμα Μάρκους Μπεργκ υπάρχει τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, ωστόσο η περίπτωσή του φαίνεται να παρουσιάζει μερικές δυσκολίες.

Σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο Σουηδός επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, όμως σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» που προασπίζεται τις θέσεις των «ερυθρολεύκων», η περίπτωση του δεν είναι απλή.

Παρόλα αυτά ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» αναφέρει ότι ο 32χρονος επιθετικός ζήτησε μια μικρή παράταση για να απαντήσει, διότι θέλει να ζυγίσει όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αναμένεται να παίξει το οικογενειακό του περιβάλλον αλλά και οι μάνατζερ του. Οι άνθρωποι που του εκπροσωπούν θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός του έχει κάνει μια πολύ ικανοποιητική προσφορά, ενώ και η γυναίκα του θα ήθελε να ξαναζήσει στην Ελλάδα.

Η ουσία είναι ότι Ολυμπιακός και Μπεργκ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία (σύμφωνα πάντα με όσα διαβάζουμε στον αθλητικό Τύπο), χωρίς όμως να έχουν δώσει ακόμα τα χέρια. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Πηγή: sdna.gr

 

TAGS

Μπεργκ Ολυμπιακός