Βίντι - ΠΑΟΚ: Οπαδοί χωρίς εισιτήρια στη Βουδαπέστη

Βίντι - ΠΑΟΚ: Οπαδοί χωρίς εισιτήρια στη Βουδαπέστη
Δημοσιεύτηκε στις 08/11/2018    

Τα μηνύματα που φτάνουν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι ανησυχητικά. Και αυτό διότι υπάρχουν πολλοί οπαδοί του "Δικέφαλου" που έχουν ταξιδέψει στη Βουδαπέστη χωρίς να έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Βίντι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League.

Και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, καθώς είναι πολλοί και αυτοί που έχουν εισιτήρια στα χέρια τους αλλά χωρίς τα δικά τους προσωπικά στοιχεία.

Το σίγουρο είναι ότι και η ουγγρική αστυνομία και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της UEFA έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιτραπεί σε κανέναν που δεν έχει ονομαστικό εισιτήριο η είσοδος στο γήπεδο.

Το πρόβλημα φαινόταν ότι θα προκύψει εδώ και δέκα ημέρες περίπου όταν και εξαντλήθηκαν μέχρι το τελευταίο τα 1200 εισιτήρια που είχε στην διάθεση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι φίλοι του "Δικεφάλου" προσπάθησαν με κάθε τρόπο να βρουν εισιτήρια, κάποιοι μάλιστα έγιναν και μέλη της Βίντι για να εξασφαλίσουν ένα "μαγικό χαρτάκι".

Κάποιοι ταξίδεψαν στην Ουγγαρία με την ελπίδα ότι θα προμηθευτούν επί τόπου εισιτήρια, ωστόσο πλέον ούτε και για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν διαθέσιμα.

Οι Ούγροι έχουν προειδοποιήσει ότι θα υπάρχουν δύο ζώνες ασφαλείας γύρω από την "Groupama Arena" και πως δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να περάσει από τον πρώτο έλεγχο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο.

πηγή: sport24.gr

TAGS

Βίντι οπαδοί ΠΑΟΚ