Το μυστικό του Λιβάγια που το ακολουθούν και άλλοι παίκτες

Το μυστικό του Λιβάγια που το ακολουθούν και άλλοι παίκτες
Δημοσιεύτηκε στις 25/09/2019    

Την κορυφαία σεζόν της καριέρας του από τότε που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, έχει βαλθεί να κάνει φέτος ο Μάρκο Λιβάγια.

Αν μάλιστα κρίνουμε από την εκρηκτική εκκίνηση (5 γκολ – 2 ασίστ σε 8 αγώνες) που δημιουργεί πανικό στις αντίπαλες άμυνες και εξελίσσουν τον Κροάτη επιθετικό σε «talkofthetown» στον οργανισμό της Ένωσης, τότε μπορούμε να ισχυριζόμαστε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο αναφορικά με την επίτευξη του προσωπικού στόχου.

Η «απογείωση» του Λιβάγια δεν έχει γίνει…τυχαία.

Έρχεται ως αποτέλεσμα μιας άκρως εποικοδομητικής προετοιμασίας κι ενός «γεμάτου» (δουλεμένου) καλοκαιριού ακόμα και την περίοδο των διακοπών και πριν από το πρώτο προσκλητήριο της ΑΕΚ στα Σπάτα και την έναρξη των προπονήσεων εν όψει της νέας σεζόν.

Λίγοι είναι σε θέση να γνωρίζουν πως ο Μάρκο από τον περασμένο Απρίλιο έχει μπει στη διαδικασία των έξτρα ατομικών προπονήσεων.

Με προσωπικό γυμναστή που τον πληρώνει ο ίδιος από την τσέπη του, όπως συνηθίζουν και φροντίζουν να κάνουν πολλοί ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου.

Στα χνάρια του Λιβάγια ωστόσο κυκλοφορούν κι άλλοι παίκτες της ΑΕΚ.

Συμπαίκτες του Κροάτη οι οποίοι δούλεψαν στις καλοκαιρινές διακοπές με προσωπικό γυμναστή προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να αυξήσουν τους δείκτες ετοιμότητάς τους με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας χρονιάς.

Οι έξτρα και εξειδικευμένες προπονήσεις αποτέλεσαν μια καθαρά δική τους απόφαση που δεν τους την επέβαλε κανείς και τους έχει βοηθήσει σημαντικά, τόσο σωματικά όσο και αγωνιστικά.

Πηγή: sdna.gr

TAGS

ΑΕΚ Λιβάγια