Στα άκρα Σάμιουελς, Πανιώνιος – Η ληγμένη βίζα έφερε το... διαζύγιο

Στα άκρα Σάμιουελς, Πανιώνιος – Η ληγμένη βίζα έφερε το... διαζύγιο
Δημοσιεύτηκε στις 19/02/2020    

Θα τραβήξει για πολύ όπως όλα δείχνουν η υπόθεση του διαζυγίου ανάμεσα στον Σαμάρντο Σάμιουελς και τον Πανιώνιο, καθώς οι δύο πλευρές έχουν σκοπό να φτάσουν στα άκρα.

Όπως ενημερωθήκατε από το netsport.gr ο παίκτης είχε σκοπό να αποχωρήσει από την ομάδα από το τέλος του Ιανουαρίου, καθώς είχε αντιληφθεί ότι τα προβλήματα ήταν πολλά και δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί. Το οικονομικό θέμα και η καθυστέρηση που υπήρχε στην καταβολή του μισθού του είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν να τον προβληματίζει και τελικά μετά από συζήτηση που είχε με τους υπεύθυνους της ομάδας κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή.

Μάλιστα, μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε ακόμα ένα συμβόλαιο, καθώς τα δύο προηγούμενα που είχε υπογράψει είχαν λήξει στην 1η Φεβρουαρίου.

Βέβαια, όπως αναφέρει η πλευρά του Σάμιουελς στο νέο συμβόλαιο υπήρχε όρος ότι εάν ο παίκτης βρει ομάδα που θα του δίνει περισσότερα χρήματα θα μπορούσε να αποχωρήσει χωρίς περιορισμούς. Τα μεγάλα προβλήματα όμως ξεκίνησαν λίγο αργότερα. Ο Σάμιουελς θέλησε να αποχωρήσει από τη χώρα μας στο ρεπό του και να επιστρέψει για λίγο στην Τζαμάικα και στο αεροδρόμιο του ανακοινώθηκε ότι η βίζα του έχει λήξει και ότι για αρκετούς μήνες βρισκόταν ουσιαστικά παράνομα στην χώρα μας.

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όπως ο ίδιος ο παίκτης υπογραμμίζει, καθώς εκτός του ότι ήταν παράνομος έχασε όλα τα χρήματα του προγραμματισμένου ταξιδιού του, την ίδια στιγμή μάλιστα που η ομάδα δεν τον πλήρωνε στην ώρα της.

Κάπου εκεί πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Γαλλία και πλέον λαμβάνει μηνύματα από τους υπεύθυνους του Πανιωνίου, οι οποίοι του αναφέρουν ότι ήδη έχουν ενημερώσει τη Λίγκα της Ελλάδας, της Γαλλίας, αλλά και την FIBA για όλη την κατάσταση, ζητώντας του παράλληλα να επιστρέψει στις προπονήσεις, την ίδια στιγμή που τον ενημερώνουν ότι μπορεί να τιμωρηθεί και να μην μπορεί να αγωνιστεί για 2 χρόνια.

Βέβαια, ο παίκτης δεν έχει σκοπό να γυρίσει στην Ελλάδα, καθώς έμεινε απογοητευμένος από όλες τις καταστάσεις που βίωσε στην χώρα μας.

Μαρία Τσίχλα

TAGS

Πανιώνιος Σάμιουελς