Προσφυγή Ολυμπιακού για απαγόρευση μεταγραφών στην ΑΕΚ!

Δημοσιεύτηκε στις 18/07/2018    

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφυγή στην ΕΕΟΔ και ζητάει να επιβληθεί στην ΑΕΚ απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους λόγω Χριστοδουλόπουλου!

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της αντιδικίας ΑΕΚ και Ολυμπιακού για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τους «ερυθρόλευκους» να καταθέτουν προσφυγή και να ζητάνε την τιμωρία της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με την «LiveSport» ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση και τη Δευτέρα κατέθεσε προσφυγή στην ΕΕΟΔ και ζητάει να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους στην Ένωση.

«δολίως υποκίνησε και υποκινεί με περισσότερες από μία πράξεις, όλως ενδεικτικά, με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημοσιεύματα σε ελεγχόμενα από εκείνη έντυπα (διέγερση μίσους στον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου κατά του ποδοσφαιριστή μας), επιστολές, επιβολή δυσθεώρητων προστίμων εναντίον του, απέβλεπε στην υποκίνηση της παραβίασης του μεταξύ μας καταρτισθέντος από 15/5/2018 συμβολαίου. Επέλεξε, δε, να κλιμακώσει την προσπάθειά της αυτή μέσω της απειλής επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων και δυσθεώρητων αποζημιώσεων εις βάρος του ποδοσφαιριστή, ασκώντας την από 3/7/2018 προσφυγή της», τονίζει στην προσφυγή του ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια περιγράφουν τους λόγους για τους οποίους ζητάνε την τιμωρία της ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «κάθε ομάδα ή πρόσωπο υποκείμενο στο καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΠΟ, UEFA, FIFA, που ενεργεί με τρόπο που αποβλέπει στην υποκίνηση παραβίασης του συμβολαίου μεταξύ επαγγελματία και ομάδας, με σκοπό να διευκολύνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, θα τιμωρείται με τις αντίστοιχες ποινές που προβλέπονται από τον παρόντα Κανονισμό ή από του ςοικείους κανονισμούς...», αλλά και επειδή: «η αντίδικος ομάδα, και κατά προφανή παράβαση του κανονιστικού πλαισίου της ΕΠΟ και εν γένει των ποδοσφαιρικών κανονισμών, επιδίδεται σε μία συνεχή προσπάθεια υποκίνησης παραβίασης του συμβολαίου μας με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο».

Πηγή: sdna.gr

TAGS

ΑΕΚ Ολυμπιακός Χριστοδουλόπουλος