Ολυμπιακός: Καταγγελίες για επίθεση με σιδερογροθιά στον υπεύθυνο της Σχολής της Θεσσαλονίκης!

Δημοσιεύτηκε στις 09/09/2019    

Σοκάρουν οι καταγγελίες του υπεύθυνου της Σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη που αναφέρει πως χτυπήθηκε από μία ομάδα οπαδών με σιδερογροθιά και επιτέθηκαν και στον γιο του!

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται από τους ανθρώπους της Σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη «υπήρξε εισβολή από 100 άτομα, κάποια εκ των οποίων έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ» σε παιχνίδι της Κ-16 με το Πολυδένδρι. Σε αυτήν την εισβολή χτυπήθηκε από σιδερογροθιά ο υπεύθυνος της Σχολής, Γιώργος Χοχλάκης και έγινε και επίθεση στον γιο του. Πρόκειται προφανώς για ένα πολύ σοβαρό συμβάν και μαζί σοκαριστικό.

Άπαντες είναι σοκαρισμένοι στην Σχολή των Πειραιωτών στην Θεσσαλονίκη ενώ ο Χοχλάκης αφού πήγε στο νοσοκομείο στην συνέχεια επρόκειτο να μεταβεί στην αστυνομία για να καταθέσει τα όσα έγιναν και να κάνει και τις όποιες άλλες απαιτούμενες ενέργειες. Σύμφωνα με τον Χοχλάκη και τους ανθρώπους της Σχολής των ερυθρόλευκων η ομάδα αυτή των 100 ατόμων - εκτός από το ότι διέκοψε το ματς - άρπαξε και μπάλες αλλά και φανέλες των παιδιών.
Επίσης και τσάντες και άλλο αθλητικό υλικό ενώ τα παιδιά ήταν πολύ φοβισμένα. Δεδομένα είναι ένα περιστατικό που θα πρέπει να ερευνηθεί περαιτέρω και μετά τις σχετικές καταγγελίες στην αστυνομία θα κινηθούν και ανάλογες διαδικασίες. Την έρευνα θα κάνει η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας της ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS

Ολυμπιακός