Λαρεντζάκης: «Θα τιμήσω το συμβόλαιο μου»

Δημοσιεύτηκε στις 19/07/2018    

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έδωσε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, καθώς όπως τόνισε σε δηλώσεις του έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα το τιμήσει στο 100%.

Διαβάστε αποσπάσματα από την συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΩΡΑ»:

Για το Basketball Champions League της επόμενης περιόδου: «Κάθε χρόνο το Basketball Champions League κάνει βήματα προόδου, κάθε χρόνο βετλιώνεται. Θα είναι η τρίτη χρονιά τη νέα σεζόν, σίγουρα θα είναι καλύτερα σε σχέση με πέρσι. Mας αρέσει να έχουμε υψηλό ανταγωνισμό και πρέπει να είμαστε σκληροί. Δεν θεωρώ πάντως ότι θα είμαστε το φαβορί της διοργάνωσης».

Για το αν ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας του: «Ήταν μία από τις αρκετά καλές χρονιές. Είμαι χαρούμενος πρώτα από όλα για το ότι δεν είχα κανέναν σοβαρό τραυματισμό. Ήμουν υγιής και έδινα το 100% κάθε μέρα. Το παν στον αθλητισμό είναι να είσαι υγιής, να δουλεύεις και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν».

Για τη δήλωσή του πως είναι έτοιμος για Euroleague: «Δεν είχα πει ακριβώς ότι είμαι έτοιμος για Euroleague. Είπα ότι νιώθω έτοιμος και θέλω να δίνω το 100% όπου κι αν βρίσκομαι. Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θέλω να δίνω πάντα το 100%».

Για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ: «Πρέπει να παίζουμε πάντα με ενέργεια για τη νίκη. Να παίζουμε για τη νίκη, να παλεύουμε λεπτό προς λεπτό. Ο κόσμος το εκτιμά και το αναγνωρίζει. Το γήπεδο δεν μπορεί να είναι πάντα όπως στο Final Four. Το καταλαβαίνω, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και το γήπεδο είναι μεγάλο. Όσο περισσότεροι έρχονται, τόσο το καλύτερο. Τόσο για εμάς, όσο για τον πρόεδρο και τον σύλλογο».

Για τον Λούκα Μπάνκι: «Έχουμε μιλήσει. Ως άνθρωπος, ο κόουτς Μπάνκι φαίνεται εξαιρετικός. Έχει πολύ θετική ενέργεια κι έχω ακούσει τα καλύτερα. Κι ένας φίλος μου από Αρμάνι μου έχει πει τα καλύτερα, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά, να τον δω μέσα στο γήπεδο και να συνεργαστούμε».

TAGS

ΑΕΚ Λαρεντζάκης Ολυμπιακός Παναθηναϊκός