Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό για ποινή κεκλεισμένων των θυρών

Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό για ποινή κεκλεισμένων των θυρών
Δημοσιεύτηκε στις 02/11/2018    

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια των οπαδών του με την Αστυνομία στον αγώνα με την Παναχαϊκή, αλλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι βέβαιοι πως δεν θα τιμωρηθούν και θα παίξουν με κόσμο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί του στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ο οποίος διεκόπη προσωρινά στο 51ο λεπτό, μετά τις συμπλοκές που προκάλεσαν και την εκτεταμένη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις κινδυνεύει εκτός από αφαίρεση βαθμών και με τιμωρία της έδρας του (2-4 αγωνιστικές).

Σε ότι αφορά την πιθανή τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι από την ημέρα που θα ανακοινωθεί οποιαδήποτε τιμωρία χρειάζονται 5 ημέρες μέχρι να τεθεί σε ισχύ, χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα έκδοσης της απόφασης και η ημέρα του αγώνα. Για να ισχύσει λοιπόν, ενδεχόμενη τιμωρία, στο ντέρμπι των «αιωνίων» που έχει οριστεί για την Κυριακή 11/11, απόφαση πρέπει να έχει βγει το αργότερο, μέχρι ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/11. Να σημειωθεί τέλος, ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει κάθε Πέμπτη.

Όπως, όλα δείχνουν, λοιπόν, το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

Πηγή: sdna.gr

TAGS

επεισόδια Ολυμπιακός