Γκερέρο: "Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι"

Γκερέρο:
Δημοσιεύτηκε στις 04/12/2018    

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (2-1) στο Φάληρο για την 12η αγωνιστική, στον στόχο κατάκτησης του πρωταθλήματος, στα γρήγορα γκολ της ομάδας του, στις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν και στο ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, μίλησε

Για το ματς: "Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, γιατί η ομάδα παίζει καλά και συνεχίζει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και μειώνει τη διαφορά. Βρισκόμαστε δεύτεροι αυτή τη στιγμή. Όλοι ξέρουμε πως ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε σήμερα να νικήσουμε, αλλά είμαι και προσωπικά ευτυχισμένος που έπειτα από έναν μήνα κατάφερα να σκοράρω, που είναι ο στόχος κάθε επιθετικού".

Για τα γρήγορα γκολ που πέτυχε η ομάδα του: "Είναι σημαντικό. Είναι κάτι που μας έλειπε από το παιχνίδι. Πρέπει να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ. Βάσει των ευκαιριών που έχουμε, είναι πολύ λίγα τα γκολ που σημειώνουμε. Είμαστε χαρούμενοι σήμερα που στα πρώτα 25 λεπτά καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ. Επιβληθήκαμε στον αντίπαλο. Είμαστε πιο ισχυροί και γι’αυτό ήρθε το αποτέλεσμα. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω πως χαλαρώσαμε λιγάκι, εξαιτίας της κούρασης. Αυτό που θέλω να δω από την ομάδα μας είναι να παίζουμε το ίδιο για 90 λεπτά".

Για το ότι ο Ολυμπιακός είναι εκ των διεκδικητών του τίτλου: "Εμείς συγκεντρωνόμαστε στη δική μας δουλειά. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας. Πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Είναι αυτό για το οποίο μιλάμε όλοι στα αποδυτήρια".

Για τις πολλές ευκαιρίες: "Η δουλειά του επιθετικού είναι βάζει γκολ. Η ομάδα μας δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνει όλη η ομάδα, μιας κι όλοι μαζί δημιουργούμε κι όλοι μαζί αμυνόμαστε. Έχουμε δει πόσες ευκαιρίες έχουν όλοι οι παίκτες μας. Βέβαια ο επιθετικός είναι αυτός που πρέπει να βάζει τα γκολ. Όλοι μας, όμως, πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να συνεχίσουμε".

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και που οφείλονται: "Μερικές φορές οφείλεται στη συγκέντρωση, μερικές φορές στην έλλειψη της τύχης, όμως το σίγουρο είναι ότι η ομάδα πρέπει να πετυχαίνει περισσότερα γκολ. Το σημαντικό είναι να σκοράρει η ομάδα και να κερδίζει με πιο άνετο τρόπο τα ματς. Σήμερα θα πρέπει να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ και να μην υποφέρουμε έτσι στο τελευταίο λεπτό. Θα πρέπει να είμαστε αυτοί που βάζουν τα περισσότερα γκολ. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες για να είμαστε πιο άνετοι στο τέλος του ματς".

Για το ιατρικό επιτελείο: "Μετά τους τραυματισμούς, αναλαμβάνουν οι φροντιστές, οι γυμναστές και οι φυσιοθεραπευτές. Αυτοί οι άνθρωποι, μαζί με τη δική μας όρεξη, είναι που βοηθούν να γυρίσουμε γρήγορα και τόσο δυνατοί όσο πριν. Τους ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά τους και τη γρήγορη επιστροφή μου".

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: "ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΚΟΛ"

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ανέφερε με τη σειρά του για το ματς: "Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε το ματς. Παίξαμε καλά και νικήσαμε. Βάλαμε δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Πραγματικά είχαμε υπεροχή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δείξαμε την ενέργεια που είχαμε στο πρώτο. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Έπρεπε όμως να έχουμε βάλει και τρίτο και τέταρτο γκολ για να είμαστε πιο άνετοι και όχι να μετατρέψουμε ένα εύκολο παιχνίδι σε δύσκολο, στα τελευταία λεπτά".

Για το ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην πρώτη θέση: "Είναι πολύ σημαντικό το ότι πλησιάζουμε την πρώτη θέση. Όμως, θα πρέπει να παραμείνουμε το ίδιο καλοί και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα, ώστε να πάρουμε την πρώτη θέση".


πηγή: sport24.gr

TAGS

Γκερέρο Ολυμπιακός