Αποκλεισμό της Κραϊόβα από την Ευρώπη ζητάει ο ιδιοκτήτης της Χόνβεντ

Αποκλεισμό της Κραϊόβα από την Ευρώπη ζητάει ο ιδιοκτήτης της Χόνβεντ
Δημοσιεύτηκε στις 04/08/2019    

Το αν υπάρχει πιθανότητα η Κραϊόβα να υποδεχθεί την ΑΕΚ χωρίς κόσμο είναι κάτι που θα γίνει γνωστό την Δευτέρα αλλά την ίδια ώρα, η Χόνβεντ ζητάει αποκλεισμό της ρουμάνικης ομάδας από τα ευρωπαϊκά κύπελλα και όχι απλά τιμωρία της έδρας της.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Χόνβεντ, Ντάνιελ Μεντελένι, μιλώντας σε Ούγγρους δημοσιογράφους πριν την έναρξη της εκτός αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα του και την Ντιοσγκιόρι για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας (η Χόνβεντ ηττήθηκε με 2-1), τόνισε πως αυτό που περιμένει από την UEFΑ είναι να αποβάλει την ρουμάνικη ομάδα μετά τα επεισόδια που έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι.

«Η Κραϊόβα δεν θα έπρεπε να παίζει στην Ευρώπη σήμερα. Η Χόνβεντ θα έπρεπε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-3 μετά τα όσα έγιναν. Αυτό περιμένουμε εμείς», είπε αρχικά ο Μεντελένι.

«Αναμένω σοβαρή τιμωρία της Κραϊόβα. Η UEFA πρέπει να πάρει μια σκληρή απόφαση. Είτε να υποστηρίξει το μίσος και τη βία, είτε το δίκαιο παιχνίδι. Η Κραϊόβα δεν πρέπει να παίζει στην Ευρώπη!», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της Χόνβεντ.

Αν βέβαια η επιθυμία του Μεντελένι γίνει πράξη και μάλιστα πριν την Πέμπτη, τότε η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League θα είναι η ομάδα του και όχι η Κραϊόβα.

Υπενθυμίζεται πως η UEFA θα συνεδριάσει για το θέμα την Δευτέρα αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο πως θα βγάλει και απόφαση την ίδια μέρα.

Πηγή: sdna.gr

TAGS

ΑΕΚ