Αναβλήθηκε η προσφυγή του Λαζάρου κατά της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 01/10/2018    

Στις 5 Νοεμβρίου θα εκδικαστεί η προσφυγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κατά της ΑΕΚ λόγω χρημάτων που αξιώνει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Αναβολή ζήτησε και εξασφάλισε η πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εκδίκαση της προσφυγής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Ο επιθετικός μέσος του Ολυμπιακού ζητά από την πρώην ομάδα του το ποσό των 70.000 ευρώ, ποσό που αφορά δεδουλευμένα και χρήματα για την εφορία από το συμβόλαιό του, με την ΑΕΚ να υποστηρίζει ότι αυτό το ποσό έχει παρακρατηθεί λόγω προστίμου που είχε επιβληθεί στον παίκτη.

Η «Ένωση» διά στόματος της νομικής εκπροσώπου της, Βάλια Σαλιαρίδου, τόνισε ότι δεν πρέπει να εκδικαστεί η υπόθεση, αφού υπάρχει άμεση σχέση με τη γνωστή υπόθεση της ΑΕΚ με τον Λάζαρο που ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει και βρίσκεται στο Διαιτητικό μετά την έφεση των «κιτρινόμαυρων».

Η πλευρά του παίκτη δεν είχε πρόβλημα στην αναβολή, αλλά ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει καμία σχέση με την έφεση της ΑΕΚ και δεν πρέπει να υπάρχει σύγχυση της κατάστασης και τόνισε ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν πρέπει να ζητήσει νέα αναβολή.

Τελικά, η έδρα όρισε νέα ημερομηνία και συγκεκριμένα στις 5 Νοεμβρίου.

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS

ΑΕΚ Ολυμπιακός Χριστοδουλόπουλος