Ανακοινώσεις για νέα Τούμπα αναμένουν στον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε στις 07/09/2019    

Τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη για την 84η ΔΕΘ αναμένουν στον ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο στην περιοχή της Τούμπας.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης είχε συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, οι οποίοι συζήτησαν το θέμα της νέας Τούμπας.

Από τη μεριά του, ο κ. Αυγενάκης διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα αποτελέσει αρωγός στο συγκεκριμένο μεγάλο πλάνο, το οποίο θα ξεπεράσει σε κόστος τα 100 εκατ. ευρώ και θα βοηθήσει γενικότερα περιοχή.

 


Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει κατατεθεί ολοκληρωμένος ο φάκελος με τα χαρακτηριστικά του γηπέδου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ούτως ώστε τους πρώτους μήνες του νέου έτους να υπάρξει η χορήγηση της οριστικής έγκρισης.

Η επιτάχυνση των διαδικασιών, όπως γράφει η Live Sport, αποτελεί στόχευση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, με την προσδοκία ότι θα δοθεί εγκαίρως το «πράσινο φως» και το ερχόμενο καλοκαίρι θα βγουν οι άδεις κατεδάφισης και ανέγερσης της νέας Τούμπας.

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS

ΠΑΟΚ Τούμπα